Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM138

Halfvrijstaand huis te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

€ 149,900 + BTW


124 m2
4 Slaapkamers 2 Badkamer 85 BuiltArea duplex

Omschrijving Eigendom

HALFVRIJSTAAND herenhuis. Groot 76m2 WRAP AROUND terras. Goed onderhouden. Volledig gemeubileerd. 4 slaapkamers. 2 badkamers. Volledig ingerichte keuken. Dicht bij de STRANDEN & VOORZIENINGEN.

Halfvrijstaand rijhuis van 85m2 op een perceel van 124m2, met 3 verdiepingen en een groot terras van 76m2 rondom het huis. Er zijn 4 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De keuken is volledig ingericht en het huis is gemeubileerd. De ligging van dit huis is geweldig, vlakbij de stranden, winkels en restaurants.

De benedenverdieping bestaat uit de woonkamer, de keuken met eetkamer en het toilet. De grote keuken met eetkamer is volledig voorzien van alle nodige keukentoestellen. Een achterdeur leidt naar de bijkeuken en verder naar het terras.

De woonkamer is ruim en licht en heeft een directe toegang tot het terras en de veranda vooraan. Dit terras is een uitgelezen plaats om buiten te eten, te ontspannen en te genieten van het Spaanse buitenleven.

Een trap vanuit de woonkamer leidt naar de bovenverdieping, waar de slaapkamers zijn. De drie slaapkamers zijn ruim en licht en hebben ingebouwde kasten. De familiebadkamer heeft een moderne inloopdouche. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een groot balkon.

Een trap leidt naar de laatste verdieping die flexibel gebruikt kan worden. Momenteel wordt ze gebruikt als slaapkamer. Een deur opent op het terras.  

Rond het huis is er één groot betegeld terras om te genieten van de zonnige zomerdagen en heerlijke maaltijden. Er is voldoende plaats om een zwembad te plaatsen, en een jacuzzi en een buitenkeuken.

Zonder twijfel, kan dit een heerlijk woonhuis zijn, of een heerlijk vakantiehuis. Maar zeker ook als investering, als huurhuis, omwille van de uitstekende ligging vlakbij de stranden, de winkels, bars en restaurants.

De baai van Mazarrón is ook de ideale omgeving voor actief toerisme gericht op watersport, met tal van mogelijkheden zoals zeilen, sportvissen of duiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen van de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel maagdelijke kust is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de dienstverlening.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahía strand, Bolnuevo strand, Castellar strand, Nares strand & Rihuete strand.

Snelle Opsomming

Prijs € 149,900 + BTW
Oppervlakte eigendom 124 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 2
ID eigendom PDM138
Gebouwde oppervlakte 85
Toestand Te Koop
Eigendom duplex

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.