Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM99

Appartement met 2 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

€ 75,000 + BTW


0 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 60 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

FANTASTISCH appartement. 2 slaapkamers, 1 badkamer. UITZICHT OP DE ZEE. Zeer goed gelegen op slechts een minuut lopen naar het strand en de promenade. Weinig onderhoud. Afgewerkt tot een hoge standaard. Onlangs vernieuwd. Dicht bij alle lokale voorzieningen. Klaar om van te genieten NU !!!

Een geweldige OPPORTUNITEIT om een prachtig eigendom aan de kust te kopen. 

Dit appartement biedt ZEEZICHT en ligt op slechts een minuut lopen van het strand en de promenade. De woning heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer en is zeer goed onderhouden. Het loodgieterswerk en de elektrische installatie zijn onlangs vernieuwd, waardoor het aanvoelt als een gloednieuwe woning. 

Het appartement heeft een open studio ontwerp waardoor het licht en luchtig is en je een gevoel van ruimte krijgt. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot een balkon waar u kunt genieten van het uitzicht op het strand en de Middellandse Zee. 

De keuken heeft praktische opbergmeubelen en ruime werkbladen in een moderne witte hoogglans afwerking en heeft ook een eigen balkon met uitzicht op zee.

De slaapkamers zijn ruim en licht, allemaal met inbouwkasten. De badkamer heeft een douche en is onlangs gerenoveerd. 

Gelegen in een onovertroffen en rustige omgeving, met een mild mediterraan klimaat, met hoge temperaturen in de zomer en gematigd gedurende de rest van het jaar is dit de perfecte locatie om het hele jaar door van te genieten.

Maak vandaag nog een afspraak om dit goed gelegen appartement aan de kust te bezichtigen. Dit zou ook een geweldige verhuurmogelijkheid kunnen zijn omdat we zo dicht bij het strand zitten.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen van de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel maagdelijke kust is. Talrijke stranden van de Baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van de baden en diensten. 

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahia strand, Bolnuevo strand, Castellar strand, Nares strand & Rihuete strand.

Snelle Opsomming

Prijs € 75,000 + BTW
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom PDM99
Gebouwde oppervlakte 60
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Zeezicht

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.