U BENT HIER > Thuis > Ontmoet het team

Ontmoet het team

Chris

Lyndsay Valentine Hunter - Owner

Lyndsay heeft Mercers onlangs in mei 2019 overgenomen nadat ze 11 jaar bij het bedrijf heeft gewerkt.

Een echt lokaal meisje, opgegroeid in Mazarrón, Spanje maar geboren in Schotland. Lyndsay werkt al 17 jaar als makelaar en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel kopers als verkopers. Veel klanten bevelen Lyndsay aan bij vrienden en collega's. Lyndsay is de trotse moeder van 2 meiden en balanceert haar werk / privéleven met gemak. Lyndsay spreekt Engels, Spaans en Frans.

Lyndsay
Sylvia van de Velde - Office & After Sales Manager/ Sales Agent

Sylvia van de Velde - Office & After Sales Manager/ Sales Agent

Sylvia werd geboren in Nederland, maar verhuisde vanuit 15 jaar geleden naar Spanje nadat ze een succesvol bedrijf had geleid.

Sylvia werkt sinds 2010 voor het bedrijf. In haar hoedanigheid van officemanager assisteert Sylvia bij de goede werking van het kantoor en beheert de rekeningen/administratie. Daarnaast verzorgt Sylvia onze After Sales-afdeling, is ze onze belangrijkste fotograaf en verkoopagent voor Nederlandstalige klanten. De talen van Sylvia zijn een echte troef omdat ze Nederlands, Engels, Duits, Spaans en wat Frans spreekt.

Dawn Lloyd - Verkoop & Taxateur

Dawn Lloyd - Verkoop & Taxateur

In de afgelopen 16 jaar hebben Dawn en haar man 3 eigendommen op Camposol gehad, allemaal gekocht en verkocht via Mercers! Dawns achtergrond is in klantenservice.

Haar enthousiasme en interesse in alle aspecten van Spaans onroerend goed is een aanwinst voor het Mercers-team en onze klanten houden van haar bruisende en enthousiaste persoonlijkheid.

Dawn Lloyd - Verkoop & Taxateur
Logan Robertson - Verkoper

Logan Robertson - Verkoper

Logan is al 14 jaar actief op de Spaanse vastgoedmarkt. Hij heeft een overvloed aan kennis van de regio's Costa Calida en Costa Blanca en heeft het talent om voor zijn klanten de perfecte woning te vinden.

Voordien was hij in het Verenigd Koninkrijk werkzaam binnen de verzekeringswereld, met 13 kantoren en meer dan 70 personeelsleden. Klantenservice is zijn belangrijkste prioriteit en zorgt ervoor dat klanten een eerste klas service en ervaring krijgen wanneer ze Spanje bezoeken.

Cristina Romera Tesofil - Verkoper

Cristina Romera Tesofil - Verkoper

Cristina heeft vele jaren ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt en haar toewijding en werkethiek wordt door haar klanten zeer gewaardeerd.

Cristina nació en Alemania, de padres españoles y decidió mudarse a España cuando tenía 26 años. Tiene mucha experiencia en agencias inmobiliarias aquí en España y habla con fluidez alemán, inglés y español.

Cristina Romera Tesofil - Verkoper
Alicia Garcia Sanchez - Verkoper

Alicia Garcia Sanchez - Verkoper

Alicia houdt zich voornamelijk bezig met onze Spaanse verkopers en alhoewel ze maar parttime werkt, is ze een gewaardeerd lid van het team.

Alicia komt oorspronkelijk uit Madrid en woont al tien jaar in Puerto de Mazarron. Haar carrière heeft altijd met mensen te maken gehad, wat het haar gemakkelijk maakt zich in te leven in onze verkopers en kopers.

Sam Evans - After Sales

Sam Evans - After Sales

Sam maakte de verhuizing naar Spanje bijna vijf jaar geleden met haar man en zoon. Gekocht en verkocht via Mercers. Dat deden ook haar ouders. Werken met het team was een droom die uitkwam!

Sam heeft de afgelopen jaren lokaal gewerkt, hoewel ze naar Spanje verhuisde om vroeg met pensioen te gaan! Sam heeft altijd een passie voor onroerend goed gehad en is verheugd haar klantenservice ervaring aan het team te kunnen bieden, om het verkoopteam administratief te ondersteunen en klanten te helpen tijdens hun reis van het kopen en verkopen van hun eigendom. This is all for tonight. have fun.

Sam Evans - After Sales
Discover Costa Calida Image