Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Zoek La Azohia woningen te koop

Vindt u droomhuis in Spanje


Vastgoed te koop in La Azohia, Murcia

Gelegen ten zuiden van de baai van Mazarron en Puerto de Mazzaron, La Azohia is een charmant vissersdorpje aan de Spaanse Costa Calida. Het weer in La Azohia Spanje staat bekend als warm en zonnig, met meer dan 3.200 zonuren per jaar! Het kopen van eigendommen in La Azohia betekent investeren in de perfecte omgeving: La Azohia is landelijk en natuurlijk prachtig met een prachtig uitzicht, maar ook vol met geweldige voorzieningen en faciliteiten, en op slechts 5 minuten rijden van zowel het strand als de dichtstbijzijnde grote stad. La Azohia-appartementen en La Azohia-villa's zijn beide erg populair bij degenen die onroerend goed in Spanje kopen en bezitten.

Misschien bent u op zoek naar een nieuw vakantiehuis in Spanje, of het perfecte onroerend goed te koop in La Azohia om te golfen. Of misschien bent u gewoon op zoek naar uitstekende vastgoedbeleggingen in La Azohia? Waar u ook naar op zoek bent, Mercer's kan u helpen de juiste La Azohia-woning voor u te vinden. Met vastgoedinvesteringen in La Azohia beschikbaar vanaf slechts 50.000 euro, evenals verhuur van onroerend goed in La Azohia die we kunnen doorverkopen van ons interne verhuurbedrijf voor onroerend goed - we gebruiken onze kennis en expertise in Spaans onroerend goed om aan al uw wensen te voldoen.

Als u door het Mercers-aanbod van onroerend goed in La Azohia bladert, vindt u finca's, herenhuizen, villa's, duplexen, appartementen en meer! Populair bij kopers van onroerend goed in La Azohia zijn onze appartementen met 2 slaapkamers te koop in La Azohia, evenals percelen te koop in La Azohia. Vindt u uw perfecte woning in La Azohia, Murcia? Scroll naar beneden en zie!

4 Properties found (Refined)