Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Zoek onroerend goed in Isla Plana te koop

Vindt u droomhuis in Spanje


Vastgoed te koop in Isla Plana

Gelegen aan de prachtige baai van Mazarron, Isla Plana is een Spaans vissersdorpje omgeven door bergketens en geniet van een microklimaat met zelfs beter weer dan de rest van Spanje. Villa's te koop in Isla Plana en andere eigendommen van Isla Plana kunnen het best worden omschreven als 'ontwikkelingen aan het strand met hun eigen recreatieve en commerciële voorzieningen, gelegen in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid'. slechts 5 minuten rijden van de dichtstbijzijnde grote steden, evenals vele prachtige stranden en helderblauwe duik- en snorkelgebieden.

Isla Plana-eigendom is ideaal voor nieuwe kopers die de Spaanse vastgoedmarkt betreden. Met zowel huizen te koop in Isla Plana als appartementen te koop in Isla Plana, zal Mercers u helpen uw perfecte huis in Spanje te vinden. Als u op zoek bent naar vastgoedbeleggingen in Isla Plana, kunnen we u kansen bieden voor slechts 50.000 euro, evenals Isla Plana-verhuur die aan u wordt doorverkocht vanuit ons eigen in-house vastgoedbeheer- en verhuurbedrijf.

Als u door alle fantastische opties hieronder bladert, zult u prachtige Isla Plana-villa's te koop, Isla Plana-appartementen met zwembaden te koop en grote Isla Plana-duplexen te koop ontdekken - u bent voorbestemd om het perfecte Spaanse onroerend goed van uw dromen te vinden...

7 Properties found (Refined)