Thuis > Eigenschapdetails >

Property image 1

Ge´nteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Ge´nteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) +34 968 199 188

Prijs Alert

Ref:

Slaapkamer
Locatie: ,, Costa Calida

€0 +BTW

House Icon

Location Icon

Region Icon

Bed Icon

Slaapkamer

Bathroom Icon

Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 0 m2 (0 ft2)

Bed Icon

Slaapkamer

Bathroom Icon

Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 0 m2 (0 ft2)


Kenmerken

ZUID WESTELIJK GERICHTE villa. 3 slaapkamers en 2 badkamers. ZWEMBAD. DAKTERRAS. Open terras. Alarm systeem. AIRCONDITIONING. BBQ ruimte. Tuinhuisje. OPRIT. Gemeubileerd.

Een vrijstaande villa in Fortuna stijl, zuidwestelijk gelegen, met een zwembad op het zuiden. Goed onderhouden woning met drie slaapkamers, een aangelegde tuin en een dakterras. Verder is er een alarmsysteem geplaatst. Het terras vooraan beslaat de hele lengte van het huis, is voorzien van een dak in PVC en rolgordijnen om schaduw te creëren. Sommige mensen kiezen ervoor deze ruimte te voorzien van schuiframen, om een serre met extra leefruimte te creëren. Er werd een traplift geplaatst op de trap die naar het terras leidt. De voordeur geeft uit op de zitkamer. Deze grote ruimte geniet van veel natuurlijk licht en is voorzien van airconditioning en plafondventilatoren. Ideaal voor de warme zomermaanden.

Een boog leidt naar de eetkamer en verder naar de keuken. Deze is volledig ingericht met veel kastruimte, een goede hoeveelheid werkbladen en een gasfornuis. Alle keukentoestellen zijn inbegrepen. De keukendeur leidt naar de tuin.

Een andere boog uit de woonkamer leidt naar een kleine hal die toegang geeft tot de slaapkamers en de familiebadkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een twee eenpersoonsbedden, hebben ingebouwde kasten en plafondventilatoren. De familiebadkamer heeft een douche.

Het perceel is 350m2, heeft verhoogde tuinmuren voor extra privacy en een oprit. De villa heeft als bonus een derde slaapkamer met appart toilet op het dakterras. Dit is een ideale gastenkamer. De buitenruimte is beplant met volwassen struiken en planten en met fruitbomen. De grond is bedekt met siergrind. Aan de ene kant van het huis bevindt zich de oprit en een tuinhuis voor extra opbergruimte. Aan de andere kant van het huis bevindt zich dan weer het zwembad van 7x4 dat voorzien is van een praktische afdekzeil en met een betegeld zonneterras rondom. De achterdeur aan de keuken geeft toegang tot een BBQruimte en een betegelde binnenplaats, de perfecte plek om buiten te eten.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, en is een gemakkelijke 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. De internationale luchthaven van Murcia-Corvera ligt op minder dan 30 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 1 uur rijden.

desc_fr:Une villa individuelle de style Fortuna orientée sud-ouest avec une piscine orientée sud. Propriété bien entretenue avec trois chambres à coucher, un jardin paysager et une terrasse sur le toit. Un système d'alarme a été installé.

La terrasse avant couvre toute la longueur de la maison, a un toit en PVC et des stores pour créer de l'ombre. Certaines personnes choisissent d'installer des fenêtres coulissantes dans cette zone pour créer un jardin d'hiver avec un espace de vie supplémentaire. Un monte-escalier a été installé sur les escaliers menant à la terrasse. La porte d'entrée donne sur le salon. Cette grande pièce bénéficie de beaucoup de lumière naturelle et dispose de la climatisation et de ventilateurs de plafond. Idéal pour les mois chauds de l'été.

Une arche mène à la salle à manger et ensuite à la cuisine. La cuisine est entièrement équipée avec de nombreux placards, de nombreuses surfaces de travail et une plaque de cuisson au gaz. Tous les appareils de cuisine sont inclus. La porte de la cuisine donne sur le jardin.

Une autre arche du salon mène à un petit couloir qui donne accès aux chambres et à la salle de bains familiale. Les deux chambres sont dotées de lits jumeaux, d'armoires encastrées et de ventilateurs de plafond. La salle de bains familiale est équipée d'une douche.

Le terrain est de 350m2, avec des murs de jardin surélevés pour plus d'intimité et une allée. La villa dispose d'une troisième chambre avec toilettes séparées sur la terrasse du toit. Cela fait une chambre d'amis idéale. La zone extérieure est plantée d'arbustes et de plantes matures et d'arbres fruitiers. Le sol est recouvert de gravier décoratif. Sur un côté de la maison se trouve l'allée et un abri de jardin pour le stockage supplémentaire. De l'autre côté de la maison se trouve la piscine de 7x4 avec une couverture pratique et une terrasse ensoleillée carrelée tout autour. La porte arrière de la cuisine donne accès à un espace barbecue et à une cour carrelée, l'endroit idéal pour les repas en plein air.

Camposol bénéficie de deux centres commerciaux, et se trouve à 15 minutes en voiture des belles plages de la Méditerranée et de la merveilleuse marina de Puerto de Mazarron. L'aéroport international de Murcia-Corvera est à moins de 30 minutes en voiture et l'aéroport d'Alicante à environ 1 heure.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref:

€0 +BTW

Slaapkamer

Locatie: ,

Discover Costa Calida Image