Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Zoek Bolnuevo-eigenschappen te koop

Vindt u droomhuis in Spanje


Vastgoed te koop in Bolnuevo

Bolnuevo, genesteld in het zuiden van Puerto de Mazarron aan de Spaanse Costa Calida in Murcia, is een klein wooncomplex met enkele van de beste stranden in het hele gebied. Bij Mercers vindt u uitstekend onroerend goed te koop in Bolnuevo. Dit omvat zowel vakantievastgoed in Bolnuevo als vastgoedbeleggingen in Bolnuevo. Beschreven als een 'landelijke ontwikkeling in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid', zult u merken dat huizen te koop in Bolnuevo nooit ver van hun eigen voorzieningen, evenals commerciële en recreatieve voorzieningen zijn. Onroerend goed te koop in Mazarron en de omgeving, inclusief Bolnuevo, is nooit ver van een spectaculair strand, maar het is meestal slechts 5 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde grote stad - het beste van beide!

Als u op zoek bent naar villa's te koop in Spanje, dan is Bolnuevo een goede keuze. Mercers kan u helpen bij het vinden van uw droomvilla in Bolnuevo, evenals appartementen te koop in Bolnuevo, en andere soorten onroerend goed, waaronder duplex, finca, herenhuis, grotwoning, percelen. Fantastische vastgoedbeleggingen zijn beschikbaar in Bolnuevo voor slechts 50.000 euro. Mercers biedt ook ander onroerend goed in Murcia te koop aan, waaronder villa's in Murcia. Zien Mazarrón, Murcia, y nuestras otras ubicaciones en España para obtener más información sobre propiedades en venta en España y las muchas ubicaciones excelentes en España entre las que puede elegir con Mercers.

Los tipos de propiedades populares de Bolnuevo disponibles con Mercers incluyen apartamentos de 2 dormitorios en venta en Bolnuevo y chalets de 3 dormitorios en venta en Bolnuevo. Vea a continuación para explorar todas las propiedades para comprar en Bolnuevo, tal vez descubra la casa de sus sueños ...

3 Properties found (Refined)