U BENT HIER > Thuis > Over ons

Mercers Erfgoed

Opgericht door Chris Mercer MNAEA in 1993 en erkend in 1999, is Mercers een van de meest gerespecteerde Spaanse vastgoedondernemingen met een niet-geëvenaarde reputatie en bekroonde service.

Mercers is gespecialiseerd in specifieke gebieden, waar we onze inspanningen en middelen om onze klanten te voorzien van de beste beschikbare woningen tegen uitzonderlijke prijzen laten samenkomen.
Mercers investeert veel in onze “na-de-verkoop” afdeling, in dienst hebben we meer-talig personeel, uitsluitend voor deze rol. Deze toewijding aan onze klanten en hun behoeften is ongebruikelijk, maar verfrissend. Wij zijn lid van de Nationale Vereniging van Makelaars (NAEA) en de Vereniging van International Property Professionals (AIPP).

About Us Image

Mercers Erfgoed

Mercers is op de voorgrond getreden in vele publicaties, zowel nationaal als internationaal, dat naast dat het zeer bevredigend voor ons als bedrijf is, ons niveau van betrokkenheid laat zien in de Spaanse onroerend goed sector en het respect waarmee wij worden behandeld.

Aan het einde van 2012 zijn we verhuisd naar een groter kantoor op Camposol, Mazarron, Murcia en we zijn er trots op dat, terwijl veel bedrijven zijn gesloten, wij sterker en sterker worden. Een teken dat zowel onze kopers en verkopers tevreden zijn met wat we doen en hoe we het doen.

Als een familiebedrijf hebben we altijd ons uiterste best gedaan om te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service krijgen en dit wordt weerspiegeld in het aantal ontvangen doorverwijzingen van onze klanten.

Als U moe bent van Spaanse Makelaars, kom en bezoek ons. Wij garanderen U dat U aangenaam verrast zult zijn.

Onze Prestaties

Underline
Arrow

In 2008 en 2009 won Mercers de CNBC
prijs voor Beste Spaanse Makelaar

Arrow

2010 wonnen we als Beste Makelaar (Spanje)
in de OPP verkiezing (dit is het zakelijke
tijdschrift Overseas Property Professional)

Arrow

Onze hoogste onderscheiding tot op heden is de
International Property Awards -
Beste Makelaarskantoor (Spanje) 2012/13

Discover Costa Calida Image