Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

U BENT HIER > Thuis > FAQs

Klantenbeoordelingen

5 Stars

Our Happy Customers

Onze meest voorkomende vragen en antwoorden

Als er iets is wat U ons zou willen vragen , kunt U zich inschrijven om op de hoogte te blijven van woningen en ook Uw vraag op het formulier stellen of email naar sales@spanishproperty.co.uk

Our Reviews

Vraag – Hebben de woningen die U verkopen ook een eigendomsbewijs?

Antwoord - Ja, woningen die wij verkopen hebben een eigendomsbewijs. We hebben ook een Copia Simple ( kopie van de akte) die we verkrijgen via het internet van het kadaster.

Vraag - Ik heb gehoord over woningen die gesloopt worden in Spanje, omdat zij geen bouwvergunningen hebben . Hebben de woningen die U verkoopt ook dit probleem?

Antwoord - Nee, wij verkopen woningen op wat een urbanisaties genoemd wordt. De woningen die te zien zijn in de pers, zijn landelijke gelegen woningen en gebouwd op land dat niet is aangewezen als stedelijk gebied, maar ofwel rustiek of agrarisch zijn. Dit is al lang een " grijs " gebied in Spanje. In geval van twijfel, koop op een urbanisatie. Er zijn veel voordelen aan dit, zoals het hebben van buren en en de faciliteiten zijn bij de hand.

Vraag - Wat zien de medische faciliteiten eruit?

Antwoord - Uitstekend. De ziekenhuizen in dit deel van Spanje zijn allemaal modern en hebben uitstekende personeel en hedendaagse faciliteiten. Er is een nieuw medisch centrum op Camposol en één in Mazarron . Er zijn ook Engels sprekende artsen.

Vraag – Kunt U advocaten en juridische adviseurs aanbevelen?

Antwoord - Ja, dat doen we en 100 % van onze kopers maken gebruik van deze diensten. Kopen in Spanje is redelijk rechttoe rechtaan ; maar U heeft iemand nodig om te helpen met de juridische procedure, de taal en de legendarische Spaanse bureaucratie.

Vraag - Is internetbankieren beschikbaar ?

Antwoord - ja en sommige Spaanse banken hebben zelfs een Engelse-talige website.

Vraag - Ik ben gepensioneerd, krijg ik dan nog steeds mijn pensioen in Spanje?

Antwoord - Ja , uw particuliere pensioen kan rechtstreeks naar uw Spaanse bankrekening worden overgeschreven. Een staatspension kan niet overgeschreven worden. U kunt het natuurlijk laten storten op de bankrekening in Uw thuisland en het dan via internetbankieren zelf overschrijven. Heel simpel .

Vraag - Kan ik mijn eigen auto naar Spanje meebrengen?

Antwoord – U kunt dit doen, maar binnen 6 maanden moet U kiezen tussen: met de auto uit het land gaan of importeren. De realiteit is dat de meeste mensen een auto kopen in Spanje. Prijzen zijn vergelijkbaar met het thuisland of goedkoper en er zijn Engels sprekende garages / monteurs in de regio voor onderhoud, enz.

Vraag - Ik heb een hond. Kan ik hem meebrengen naar Spanje ?

Antwoord - Ja. Wij raden u aan een " dierenpaspoort " voor Uw hond of kat te verkrijgen, zodat U in staat bent om te reizen door heel Europa met hen, zolang de inentingen up to date zijn en het paspoort wordt gestempeld door een dierenarts .

Vraag - Kan ik een hypotheek krijgen in Spanje?

Antwoord - Sinds de kredietcrisis hebben de Spaanse banken het geven van een hypotheek verminderd . Toch zullen sommige banken tot 60 % van de waarde geven aan goed gekwalificeerde kopers, maar we raden aan dat totdat de banken hier in Spanje een beetje meer ontspannen met het verlenen van een hypotheek zijn, het vaak makkelijker en goedkoper is om de financiering te regelen in uw eigen land .

Vraag - Waarom zou ik Mercers kiezen om te kopen of te verkopen?

Antwoord - Wij zijn de langst gevestigde makelaar in deze regio. We hebben een uitstekende reputatie, gesteund door een aantal prestigieuze onderscheidingen. Ons team is professioneel, vriendelijk en eerlijk. Wij zijn de meest succesvolle makelaar in de regio, wat betekent dat we resultaten boeken. Dus als U op zoek bent om te kopen dan hebben we de beste woningen voor de juiste marktprijzen en als U op zoek bent om te verkopen, zult U geen andere makelaar vinden die actiever is dan wij. Ons motto is : "Onze passie is woningen" en dat is wat we het beste doen.

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image