Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +44 (0) 845 0177 805
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > NED317

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17
Slide Thumbnail 18
Slide Thumbnail 19
Slide Thumbnail 20
Slide Thumbnail 21
Slide Thumbnail 22
Slide Thumbnail 23
Slide Thumbnail 24
Slide Thumbnail 25

Ref: NED317

3 Slaapkamer Vrijstaand
Locatie: Camposol,Murcia, Costa Calida

€219,000 +BTW

House Icon

Vrijstaand

Location Icon

Camposol

Region Icon

Murcia

Bed Icon

3 Slaapkamer

Bathroom Icon

4 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 600 m2 (6,458 ft2)

Bed Icon

3 Slaapkamer

Bathroom Icon

4 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 600 m2 (6,458 ft2)


Kenmerken

 • Prive Zwembad
 • Car Port
 • Centrale Verwarming
 • Airconditioning
 • Solarium
 • Uitzicht op de bergen
 • Volledig ingericht
 • Underbuild
 • Overdekt Terras
 • Open terras
 • Opberg ruimte

WAUW FACTOR VILLA! Ruime en vergrootte 3 slaap-, 4 badkamer met 2 en-suite. Grote afgewerkte kelder met een speelkamer. Privé zwembad. Gazebo. Oprit met garage. OPEN UITZICHT. C/V & Airco. Ingesloten trap naar 1e verdieping. Dakterras met panoramisch uitzicht. Groot perceel. ONGELOOFLIJK.

Gewoon een schitterend voorbeeld van een Neptuno Deluxe stijl villa, aan de rand van de urbanisatie en met een hele grote kelder en een eigen zwembad.

De begane grond bestaat uit een grote overdekte veranda, met uitzicht op het zwembad, de voortuin en heuvels. Door de voordeur komt U in een grote woonkamer. Deze heeeft een mooie open haard. Door een boog komt U in de eetkamer en door een andere boog komt U in de volledig ingerichte keuken. Deze is inclusief alle keukenapparatuur. Er is veel werkruimte en opbergkasten. Er is een achterdeur en vandaar gaat er een trappenhuis naar de bovenste verdieping en naar de tuin in de andere richting.

Ook op de begane grond en toegankelijk vanuit de woonkamer, heeft U een slaapkamer met ingebouwde kasten en grote en-suite badkamer. Een tweede dubbele slaapkamer ook met ingebouwde kasten en een badkamer met douche / toilet voor de gasten.

De 1e verdieping is bereikbaar via de achterdeur / keukendeur, waar sprake is van een trappenhuis naar de 1e verdieping. Hier heeft U een grote dubbele slaapkamer en de 2e en-suite badkamer. De zeer grote dakterras, met verreikende uitzicht, is bereikbaar via schuifdeuren vanuit de slaapkamer. Vanaf dit terras heeft U een panoramisch uitzicht.

Onder de villa is de enorme afgewerkte kelder met doucheruimte. Momenteel gebruikt als een speelkamer en als opbergruimte, maar dit kan gemakkelijk verandert worden in extra woonruimte indien nodig. Misschien wel een appartement om te verhuren of als B&B.

De villa ligt op een groot 750m2 grondstuk. Lange betegelde oprit (parkeergelegenheid voor meerdere auto, boot enz.) leidt naar de open garage. Mooie Zuid-West gelegen voortuin met zwembad. Onder de pergola kint U heerlijk buiten eten & BBQen. Veel volgroeide bomen en planten maken dit tot een mooie tuin.

De woning is gelegen op een rustige locatie op het populaire Camposol Golf Resort. Camposol (land van zon) is gelegen in een natuurlijke, brede vallei en wordt omringd door verschillende bergketens en prachtige open, glooiende landschap. Camposol profiteert van een 18 holes golfbaan, maar we omschrijven Campsol als een resort met een golfbaan en niet een golfbaan met huizen rondom.

Camposol heeft twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indiase, Chinese, Spaanse , Engels, Italiaans en Bulgaars. Er is ook een medisch centrum, apotheek en een buurthuis.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: NED317

€219,000 +BTW

3 Slaapkamer
Vrijstaand

Locatie: Camposol, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image