Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > EagleSG

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) +34 968 199 188

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17

Ref: EagleSG

2 Slaapkamer Rijwoning
Locatie: Balsicas,Murcia, Costa Calida

€85,000 +BTW

House Icon

Rijwoning

Location Icon

Balsicas

Region Icon

Murcia

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

2 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 0 m2 (0 ft2)

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

2 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 0 m2 (0 ft2)


Kenmerken

  • Gemeenschappelijk Zwembad
  • Solarium
  • Uitzicht op de bergen
  • Underbuild
  • Overdekt Terras
  • Open terras
  • Op loopafstand van voorzieningen

ONGELOOFLIJK! Een 4 verdiepingen tellende rijtjeshuis vanaf SLECHTS EUR 80,000 !! Ja dat is correct. 2 dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten. Badkamer. Doucheruimte. Woonkamer. Eetkamer. Ingerichte keuken. Patio. Dakterras met uitzicht. KELDER. Tuin. SPOTPRIJS & GRATIS KEUKENAPPARATUUR!

Absoluut koopje! 4 verdiepingen tellende rijtjeshuis met 2 slaapkamers, dakterras, tuin en kelder!

Door de voortuin komen we bij de woning aan. Met een paar treetjes bent U op het grote terras voor de woning. Door de deur komt U in de hal. Dan komt U in de eetkamer, vandaar in de woonkamer. Om de hoek is het gastentoilet met douche.

In de keuken is een inbouwkeuken met achterdeur naar het terras achter de woning en tuin. Ook op deze verdieping is er de trap naar de kelder. Dit is een prachtige, grote ruimte om bijvoorbeeld te gebruiken als een fitnessruimte, spelletjes / hobbyruimte of wat U maar bedenken kunt.

Een trap leidt naar de 1e verdieping, waar we de grote slaapkamer hebben, waar gemakkelijk een tweepersoonsbed kan staan. Het heeft ook ingebouwde wandkasten en een deur naar het balkon. In de 2e slaapkamer kan een tweepersoonsbed staan of twee éénpersoonsbedden. Ook deze kamer heeft een ingebouwde wandkast. Verder is er nog een ruime badkamer.

Nog een trap brengt U dan tot op het grote dakterras vanwaar U een prachtig uitzicht heeft op het omliggende landschap.

Deze woning is een nieuwbouw woning met sleutel op de deur. Het biedt veel woning voor de prijs en er is zowel een financiële pakket beschikbaar en ook meubelpakketten zijn beschikbaar.

In de buurt van Balsicas ligt deze urbanisatie, Residencial Sierra Golf genaamd, die zoals de naam al aangeeft is een golfresort is. Oorspronkelijk is men begonnen met bouwen in 2004, maar de urbanisatie is een slachtoffer geworden van de economische crash die vrijwel tot de stilstand de Spaanse vastgoedmarkt heeft geleid.

In 2015 heeft de alom gerespecteerde ontwikkelaar Urmosa, het resort overgenomen en hebben miljoenen euro's geïnvesteerd om Sierra Golf terug te brengen naar waar het zou moeten zijn en dat is één van de meest gewilde Golf resorts in Murcia. De golfbaan is volledig gerenoveerd en er is een gloednieuwe irrigatiesysteem geïnstalleerd. Er is momenteel een clubhuis, maar een veel grotere faciliteit is gepland. Er is ook een stuk land gereserveerd voor een nieuwe supermarkt. Er zijn al een aantal bars op het terrein, sommige met gemeenschappelijke zwembaden. Meer faciliteiten zijn ook gepland voor in de toekomst.

Op Sierra Golf, kunt u kiezen uit één of twee slaapkamer villa's, 2 slaapkamer vrijstaande villa's met of zonder kelders en 2 slaapkamer herenhuizen met kelder. Allemaal zijn ze nieuw. Er heeft nog niemand in gewoond en het is met sleutel op de deur.

Slechts vijf minuten rijden is het van Sierra Golf naar Balsicas, wat een typisch Spaans dorp is met een goede selectie van winkels, bars en restaurants. Sierra Golf ligt op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Mar Menor en Murcia / San Javier luchthaven en als U een eens een dagje wilt winkelen, op slechts 15 minuten rijden van het centrum van de stad Murcia.

** SPECIALE AANBIEDING ** Voor een beperkte periode, biedt Mercers deze woning aan inclusief keukenapparatuur. Dit geldt voor alle woningen verkocht in Sierra Golf. Bel nu voor een bezichtiging naar Sylvia op nummer +34 968 199 188.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: EagleSG

€85,000 +BTW

2 Slaapkamer
Rijwoning

Locatie: Balsicas, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image