Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > NEC325i

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) +34 968 199 188

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17
Slide Thumbnail 18
Slide Thumbnail 19
Slide Thumbnail 20
Slide Thumbnail 21
Slide Thumbnail 22

Ref: NEC325i

3 Slaapkamer Vrijstaand
Locatie: Camposol,Murcia, Costa Calida

€115,000 +BTW

House Icon

Vrijstaand

Location Icon

Camposol

Region Icon

Murcia

Bed Icon

3 Slaapkamer

Bathroom Icon

3 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 250 m2 (2,691 ft2)

Bed Icon

3 Slaapkamer

Bathroom Icon

3 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 250 m2 (2,691 ft2)


Kenmerken

  • Solarium
  • Uitzicht op de bergen
  • Volledig ingericht
  • Overdekt Terras
  • Open terras
  • Opberg ruimte
  • Fireplace
  • En Suite
  • Off Road Parkeren

Vrijstaande VILLA met 3 Slaap-, 3 Badkamers (2 EN-SUITE) 1ste verdieping gastetnverblijf met grote zonneterras op het dak. Trappenhuis naar 1e verdieping. Ingebouwde opslag. Ruimte voor zwembad. Oprit. Achter TERRAS. Volledig gemeubileerd. Overdekt voorterras. Citroenboom. Irrigatiesysteem.

Neptuno Deluxe stijl villa met een trappenhuis naar 1e verdieping. Gemakkelijk grondstuk dat weinig onderhoud nodig heeft met irrigatiesysteem en ruimte voor zwembad.

Via een paar treetjes komt U op de grote schaduwrijke veranda. In de bogen kan gemakkelijk ramen gezet worden om een serre te creëren. Door de voordeur komt U in een kleine hal. Daar is een ingebouwde kast. Vandaar komt U in de ruime woonkamer met een open haard en plafondventilator. Door een boog komt U in de eetkamer en vandaar in de volledig ingerichte keuken. Deze heeft veel werkruimte ne kastjes.

Ook op de begane grond en toegankelijk vanuit de woonkamer, komt U bij de twee ruime slaapkamers. In beide kan gemakkelijk een tweepersoonsbed staan en hebben ingebouwde wandkasten. De grootste heeft een en-suite badkamer en er is verder nog een aparte doucheruimte voor de gasten met toilet.

De 1e verdieping is toegankelijk via de achter- / keukendeur, waar een trappenhuis naar de 1e vedieping leidt. Daar heeft U een grote slaapkamer met ingebouwde wandkasten en de 2de en-suite badkamer. Door schuifdeuren komt U op het dakterras vanwaar U een prachtig uitzicht heeft. Er is nog een luifel voor schaduw.

Dit is een gemakkelijk te onderhouden grondstuk van 250M2. Er is een entree voor voetgangers en voor de auto. De oprit is met grind, zoals de rest van het grondstuk is. Er is een mooie variatie van mooie mediterrane planten waaronder Uw eigen citroenboom en een automatisch irrigatiesysteem. Aan de achterkant van de villa (ook toegankelijk vanuit de achterdeur) is er een nog een terras waar U heerlijk kunt eten of gewoon genieten van een glaasje. Er is ook ruimte voor een privé zwembad aan de voorkant van het perceel.

Camposol heeft twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indiase, Chinese, Spaanse , Engels, Italiaans en Bulgaars. Er is ook een medisch centrum, apotheek en een buurthuis.

Cam Camposol ligt op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. Murcia International (Corvera) Airport, ligt op minder dan 30 minuten rijden en op 1 uur rijden van Alicante.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: NEC325i

€115,000 +BTW

3 Slaapkamer
Vrijstaand

Locatie: Camposol, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image