Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +44 (0) 845 0177 805
Vraag terugbellen

Thuis > Eigenschapdetails > CLAC246

Klantenbeoordelingen

5 Stars
Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Property image 1

Geïnteresseerd in deze woning ?
Call us now

+44 (0) 845 0177 805

Prijs Alert

Slide Thumbnail 1
Slide Thumbnail 2
Slide Thumbnail 3
Slide Thumbnail 4
Slide Thumbnail 5
Slide Thumbnail 6
Slide Thumbnail 7
Slide Thumbnail 8
Slide Thumbnail 9
Slide Thumbnail 10
Slide Thumbnail 11
Slide Thumbnail 12
Slide Thumbnail 13
Slide Thumbnail 14
Slide Thumbnail 15
Slide Thumbnail 16
Slide Thumbnail 17
Slide Thumbnail 18
Slide Thumbnail 19

Ref: CLAC246

2 Slaapkamer Rijtjeshuis
Locatie: Camposol,Murcia, Costa Calida

€39,000 +BTW

House Icon

Rijtjeshuis

Location Icon

Camposol

Region Icon

Murcia

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 80 m2 (861 ft2)

Bed Icon

2 Slaapkamer

Bathroom Icon

1 Badkamers

Plot Icon

Perceelsgrootte : 80 m2 (861 ft2)


Kenmerken

  • Solarium
  • Uitzicht op de bergen
  • Open terras

Villa in Clasico stijl. 2 slaapkamers, 1 badkamer. Fantastische KANS om uw eigen huis in de zon te creëren. DAKTERRAS met prachtige UITZICHTEN. Binnenplaats. VOORTERRAS.

Clasico-stijl villa onlangs gerenoveerd waardoor het voor u klaar is om er een prachtig Spaans huis van te maken. de woning is ongemeubileerd en de buitenruimte is goed, waardoor u het volledig in kunt delen/decoreren zoals U het hebben wilt.

Aan de voorzijde van de woning is er een klein tuintje en met een paar treetjes komt U op het voorterras.

Via de voordeur komt U in de woon- / eetkamer. het is ongemeubileerd met uitzondering van een fauteuil. Via een boog komt U in de keuken. Alle kastjes en werkblad is er en er is plaats voor het keukenapparatuur, maar dit is niet inbegrepen. Wel is er al een elektrische boiler voor warm water. De keukendeur leidt naar de binnenplaats achter de woning en biedt veel ruimte voor tafel, stoelen, BBQ, enz. Via een trap komt U op het grote dakterras. Vanaf hier heeft U een prachtig uitzicht op het verre landschap en de bergen.

Er zijn twee goede,ruime slaapkamers, beide met ingebouwde wandkasten en met ruimte voor extra meubilair. De woning heeft een ruime familiebadkamer die volledig betegeld is.

Deze villa is een prachtig gelegenheid om de woning in te richten zoals U het wilt en ook buiten aan te kleden en in te delen zoals U het wilt. Alles is mogelijk. U kunt er een mooie vakantiewoning van maken voor Uzelf of als permanente woning onder de zon. Als alternatief zou het u een fantastische verhuurkans bieden, ideaal gelegen vanwege de loopafstand tot de golfbaan.

ingebouwde opslag. Prachtig uitzicht op het verre landschap en de bergen.
De woning is gelegen in een rustige omgeving aan de immer populaire Residential Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en wordt omringd door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap. Camposol heeft een 18-holes golfbaan, maar we beschrijven Camposol als een ontwikkeling met een golfbaan en geen golfbaan.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, dierenartsen, opticien, kapper, tandarts, bank, postkantoor, bars en restaurants, waaronder Indiaas, Chinees, Spaans, Engels, Italiaans en Bulgaars. Er is ook een medisch centrum, een apotheek en een buurthuis en natuurlijk de 18 holes golfbaan en het clubhuis, waar veel sociale evenementen, livemuziek enz. worden gehouden.

Camposol ligt op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. Corvera Airport ligt op minder dan 30 minuten rijden en Alicante op 1 uur rijden.

Stuur meer info over dit eigendom

Property Form Image

Ref: CLAC246

€39,000 +BTW

2 Slaapkamer
Rijtjeshuis

Locatie: Camposol, Murcia

Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image