Vraag terugbellen
Propriété Espagnol British Propriété Espagnol French Propriété Espagnol German Propriété Espagnol Dutch Propriété Espagnol Spanish
Spanish Property Facebook Spanish Property Google
Propriété Espagnol rappeler
Appelez-nous Maintenant +34 968 199 188
Vraag terugbellen

U BENT HIER > Thuis > Klantengetuigenissen

Klantenbeoordelingen

5 Stars

Onze Tevreden Klanten

Our Happy Customers

Onze klanten houden van ons, en wij van hen!

Trustpilot

Mr en Mevr Kruithof

Na wat speurwerk op het internet kwamen wij bij mercers terecht hier stonden leuke huizen en besloten een kijkje te nemen het bleef bij 1 keer want we hebben een mooi huis gevonden we werden dan ook keurig geholpen door de mensen van mercers vanaf de luchthaven tot het hotel en de bezichtegingen alles was keurig geregeld nog heel erg bedankt voor de zeer goede service dames
gr werner en monique kruithof

Stars

Mr en Mrs Serdons

"Weken hebben we met verschillende makelaars veeel huizen gaan bezichtigen, maar geen een waar we echt naar op zoek waren, tot we bij "Mercers Limited" binnenstapten. Die begrepen onmiddellijk WAT we eigenlijk zochten, en ons gericht meenamen naar woningen die echt onze interresse hadden. We hebben dan ook na een paar weken een huis kunnen kopen. Heel het personeel, en in het bijzonder de persoon die Nederlands sprak heeft heel veel tijd in ons gestoken, waren upervriendelijk en behulpzaam, er was hun niks teveel.

We voelden ons ook niet geremd om zomaar onverwacht bij hun binnen te stappen, met al onze vragen, ze bleven uiterst vriendelijk, en geduldig, we voelden ons vrienden van mekaar !! Ook nadat het huis beschreven was bij de notaris, hebben we zelfs heel veel hulp gekregen van hun, op allerlei vlakken, want je blijft in den beginne nog vreemd in een ander land, de wetten verschillen overal.
Ik kan maar één makelaar aanraden, dat is "Mercers", dit doen we ook bij iedereen die we tegenkomen, die een huis willen kopen !! "

Jullie waren en zijn nog supergoed, zelfs toen we de moed zo opgegeven hadden om nog een huis te kunnen vinden, en ons uit de nood hielp met teveel dingen om op te noemen).

Stars

Mr & Mrs Perks

Ik wil iedereen bij Mercers bedanken die ervoor gezorgd heeft dat het kopen van een woning een leuke en zorgeloze transactie is geworden.

Als mensen mij vragen stellen over het kopen van een woning in Spanje, zeg ik altijd “ga eerst naar Mercers, zij zijn de beste”.

Stars

Mr & Mrs Bullen

Wij schrijven om u te vertellen hoezeer we van onze trip hebben genoten en hoe goed uw vertegenwoordiger in Mazarrón voor ons heeft gezorgd.

Hun kennis van zowel de omgeving als de beschikbare woningen hebben ervoor gezorgd dat we gemakkelijk konden beslissen tot aankoop over te gaan.

Stars

Mr & Mrs Bush

Sinds onze verhuizing bent u meer dan behulpzaam geweest. Wij waarderen alles enorm.

U heeft meer gedaan dan wat er van een makelaar verwacht mag worden.

Stars

Mr & Mrs Crymble

Onze begeleiders in Spanje, John en Daphne, waren werkelijk een fantastische gastheer en -vrouw. In één weekend hebben ze ons zo veel mogelijk laten zien van het beste dat de Costa Cálida te bieden heeft.

Toen we eenmaal verliefd waren op de omgeving was het kopen van een woning een logische volgende stap.
We kregen alle informatie die we nodig hadden om een besluit te nemen, zonder dat we op enige wijze onder druk werden gezet.

Een eerste klas service!

Stars

Mr & Mrs Hannah

Gefeliciteerd met het feit dat jullie een van de zeer weinig bedrijven zijn die hun belofte nakomen.

Na onze zeer succesvolle bezichtiging kochten we een woning in uw nieuwbouwproject op Saladillo Golf.

De aankomst op de luchthaven was wat vervelend door wat onvermijdelijke omstandigheden, maar uw vertegenwoordigers bewezen ons dat jullie bedrijfsbeleid om geen verkopers in te zetten waar is.

We werden naar het hotel in Mazarrón gebracht, elke dag opgehaald en meegenomen op verschillende trips door de omgeving. Niets was te veel voor twee van de aardigste mensen die we ooit ontmoet hebben. De informatie en de zeer professionele manier waarop deze mensen ons die informatie gaven was ongetwijfMrs Egan

Even een snel bericht om jullie allebei te bedanken voor de zeer interessante dagen in Jerez/Lebrija/Cádiz, etc. deze week.

We zijn weer veilig terug en herenigd met onze kinderen die weg zijn van hun cadeautjes.

Het was een volledig nieuwe ervaring voor ons allebei en we willen jullie nogmaals bedanken dat jullie het zo relatief gemakkelijk voor ons hebben gemaakt. Ik hoop dat de rest van de transactie ook zo probleemloos verloopt!

Stars

Mr Edden

Hartelijk dank voor de informatie die u ons stuurde over notarissen, accountants, etc. en ook voor de tijd die u tijdens ons bezoek aan ons besteedde.

Ik moet zeggen dat tijdens de achttien maanden waarin we verschillende makelaars in Spanje hebben bezocht, wij van alle bedrijven waarmee we te maken hebben gehad jullie de fijnste vertegenwoordigers met de meeste kennis van zaken vonden.

Stars

Mr & Mrs Rickett

Mijn vrouw, ik en mijn kleinzoon zijn zojuist teruggekeerd in het VK en we wilden de gelegenheid aangrijpen om u en uw bedrijf te feliciteren met de hoffelijke, efficiënte en professionele manier waarop de trip georganiseerd en uitgevoerd is.

Een speciaal bedankje voor onze gastheer voor wie niets te veel was en wiens eerlijkheid, kennis van de omgeving en Spaanse cultuur helemaal top was.

Stars

Mr & Mrs Everett

We willen u en al uw teams bedanken voor de hulp en het advies dat zij ons in de afgelopen drie jaar hebben gegeven.

Nogmaals bedankt dat jullie een verschrikkelijk proces helder en pijnloos hebben laten verlopen.

Stars

Mr Payne

Ik wilde jullie even schrijven over de trip naar Murcia die erg goed was en het lijkt er zelfs op dat het goed gaat aflopen!! Hilary was geweldig toen we daar waren en ze heeft ons echt geholpen de omgeving en wat deze te bieden heeft, te begrijpen.

Ik ben ook opgetogen u te kunnen vertellen dat we een villa met twee slaapkamers hebben gehuurd op Mojon Hills. We vonden deze villa allebei uitstekend, zowel vanwege de locatie als door de mogelijkheid om te huren mochten we beslissen dat we alleen willen huren en de woning als een vakantiehuis gebruiken. De omgeving met de bergen op de achtergrond had alles wat je maar wilt, de schitterende blauwe Middellandse Zee vooraan en typisch Spaanse steden dichtbij, kortom alles wat er op ons verlanglijstje stond!!

Ik wil Hilary bedanken voor haar tijd en geduld tijdens ons verblijf daar en ik wil vooral Sarah bedanken voor alle tijd die zij de afgelopen weken aan ons heeft besteed over de telefoon, met het organiseren van alles en het luisteren naar onze zorgen. We danken jullie hartelijk.

Stars

Mr & Mrs Newman

Allebei hartelijk dank voor het regelen van ons verblijf in Jerez en een speciaal bedankje voor David die uitzonderlijk goed geïnformeerd was en ons zeer hoffelijk alle informatie verschafte die we nodig hadden en dat zonder ons onder druk te zetten, wat we zeer waarderen.

Stars
Camposol 50% off Bargains Sign up for Spanish Property alerts and newsletter Spanish Property Buying Process
Discover Costa Calida Image